Paasviering BS Hulsberg

Vandaag geen koningsspelen, maar paasviering op onze basisschool. De dag begon met het paasverhaal, vertelt door meester Ton. In een bomvolle aula werd er vol aandacht geluisterd naar het paasverhaal. Na afloop ging iedereen naar zijn eigen klas waar samen een paasmaal werd genuttigd. De allerkleinsten maakten zich klaar voor een speurtocht door Hulsberg. Bij diverse lokale ondernemers werden spulletjes opgehaald voor het paasmaal. Langs deze weg willen wij de Osseploeg, kapsalon By Boutz, Bakkerij Lemmens, Albert Heijn Hulsberg, drogist Daniëlle en slagerij Keulen super hartelijk bedanken voor hun medewerking en hun bijdrage in deze activiteit van de oudervereniging. Aan het einde kwamen de kinderen aan bij de school, waar twee paashazen hen opwachten. Zij hadden voor ieder een eitje verstopt op het grasveldje voor de school. Na enig speurwerk hadden de kinderen ook deze opdracht tot een goed einde gebracht.