Wij stellen ons voor

BESTUUR

Om alle activiteiten te organiseren heeft de oudervereniging een bestuur met een voorzitter, penningmeester en leden. Door het hele schooljaar heen verzorgt de oudervereniging vele activiteiten, meer info vindt je op deze site. Wil je ook deel uit maken van het bestuur, dan kun je je aanmelden via ons e-mail adres info@ovhulsberg.nl. Er zal dan spoedig contact met je worden opgenomen.

HULPOUDER

Wil of kan je niet een bestuurslid zijn en wil je toch een handje helpen bij een van de activiteiten die we organiseren? Geef je dan op als hulpouder! Vele handen maken licht werk en we waarderen het enorm als ouders betrokken zijn bij de activiteiten die we organiseren. Bijvoorbeeld voor het eindfeest hebben we altijd de hulp van ouders nodig, anders kunnen we deze activiteit niet organiseren. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@ovhulsberg.nl. U krijgt altijd een reactie van ons, alvast bedankt.

TIPS

Heeft u een tip voor ons of een suggestie? Heeft u een vraag of een idee voor de oudervereniging? Stuur dan een e-mail naar info@ovhulsberg.nl. Zowel positief commentaar als opbouwende kritiek is welkom. U krijgt zeker een reactie van ons, alvast heel hartelijk dank voor uw interesse.