Aanmelding nieuwe leden

Meld je aan voor de oudervereniging

Beste ouders/verzorgers,

Bij velen van jullie zal bekend zijn dat basisschool Hulsberg een oudervereniging heeft. Wij organiseren het hele jaar door leuke activiteiten, denk hierbij aan de chocolade-actie met sinterklaas en kerst, de paaseierenactie, activiteiten rondom pasen, sinterklaas en kerst in samenwerking met de leerkrachten, het eindejaarsfeest etc. Het geld dat met de extra activiteiten verdiend wordt komt geheel ten goede aan de kinderen, al dan niet in de vorm van een groot project. Ook hoeven we hierdoor al jaren de ouderbijdrage niet te verhogen, terwijl de kosten wel stijgen.

Momenteel vormen 7 hele enthousiaste en actieve ouders het bestuur van de oudervereniging.

Om ervoor te zorgen dat ook de komende jaren deze activiteiten kunnen plaatsvinden blijven wij op zoek naar nieuwe leden.

We vergaderen 1 keer per maand op de 2de maandag van 20.00u-22.00u op school. Daarnaast worden alle werkzaamheden onder de leden verdeeld. Hoe meer leden, des te minder tijd iedereen door het jaar heen hoeft te investeren.

Wie zoeken wij:

Een vader/moeder/verzorger die vooral erg enthousiast en betrokken is, goede ideeën heeft en actief meedenkt over, en meedoet aan de organisatie van alle activiteiten.

Ben jij de persoon die we zoeken of wil je graag meer informatie?

Heb je interesse neem dan contact op via voorzitter@ovhulsberg.nl.

De oudervereniging.