Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Eindejaarsfeest met thema ‘Hawaï’

28 juni 2019 @ 17:00 - 21:00

Het eindejaarsfeest van de basisschool Hulsberg 2019 wordt gehouden op vrijdag 28 juni 2019. Van 17:00 tot 21:00 uur worden er tal van activiteiten georganiseerd op het schoolplein. De leerlingen voeren enkele optredens op. Slagerij Keulen verzorgt overheerlijke broodjes. Het wordt warm en dus zullen we zorgen voor voldoende koude dranken en ook de slushpuppie zal niet ontbreken. De kids kunnen een stickertattoo of haarstukjes laten ‘zetten’ en voor de kleinsten is er een superleuk springkussen. Er zijn leuke spellen (hulpouders nog zeer welkom!!) die garant staan voor dolle pret. Alle leerlingen en personeel van de basisschool is welkom, samen met ouders, grootouders en andere vrienden en bekenden uit Hulsberg e.o.. Ook een warm welkom voor alle overblijfouders die het hele jaar ervoor zorgen dat onze kinderen veilig en vertrouwd kunnen overblijven op de school. Voor muziek is ook gezorgd, de kinderen hebben per klas de mogelijkheid gekregen om een playlist aan te leveren met passende muziek bij het thema.

A.s. donderdag zal er tussen 15:00u en 16:00u in de aula van de basisschool de mogelijkheid zijn voor volwassenen om reeds munten en kinderkaarten in de voorverkoop aan te schaffen.  Er is dan alleen de mogelijkheid om met PIN te betalen, geen cash geld! Drankmunten zijn € 1,75, eetmunten (diverse overheerlijke broodjes van Slagerij Keulen) kosten € 2,25 en de kinderkaart kost € 3,=. De munten en kinderkaarten zijn alleen geldig op het eindfeest op vrijdag 28 juni 2019.

Tenslotte willen wij u als ouders, grootouders en begeleiders vragen: let op uw kinderen. Het is verboden om vrijdagmiddag tijdens het schoolfeest op straat te spelen!! De straat is afgezet met een lint ter hoogte van het schoolplein.

Wij als oudervereniging wensen iedereen veel plezier en een fijn eindejaarsfeest. Tot vrijdag 28 juni 2019!

Gegevens

Datum:
28 juni 2019
Tijd:
17:00 - 21:00

Organisator

Marinka Giesbers
E-mail:
info@bs-hulsberg.nl
Website:
www.ovhulsberg.nl

Locatie

Basisschool Hulsberg
Schoolstraat 17
Hulsberg, 6336 AN Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
045-4051377
Website:
www.ovhulsberg.nl